TILAUKSESTA: 

 

- MINI-SOINTUKYLPYJÄ (1-3 maljaa) 20min. koteihin ja hoitolaitoksin. Onko läheisesi tai ystäväsi jossakin palvelutalossa ja haluat kokeilla hänelle jotain uutta piristystä päivään? Haluaisitteko kokeilla äänimaljojen terapeuttista vaikutusta?

Käyn sopimuksen mukaan soittamassa äänimaljoja asiakkaan tiloissa, joko omassa huoneessa tai ryhmätiloissa. Valitsen 1-3 äänimaljaa tilanteen mukaan ja soitan niitä kerrallaan noin 20 min. Äänimaljat soivat pitkään ja kauniisti lempeästi värähdellen.

Jos jostain syystä läheisesi ei pidä niistä, käytän ajan seurusteluun.  Ja omissa kodeissa myös, niin itsellesi kuin läheisillesikin.  Äänimaljojen soinnut sopivat kaikille. 

 

 - SOINTUKYLPYJÄ  kaikilla äänimaljoillani ja gongilla, asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Tuon äänimaljat ja gongin sopimaamme paikkaan. Tilan järjestelyistä vastaa asiakas. Soittoaika max. 45 min. yhtä ryhmää kohden.

 

-ULKOILUTUS- JA ASIOINTIAPUA. . HENKILÖKOHTAINEN AVUSTUS, SEKÄ SIIVOUKSET.

Hoitola Siply on hyväksytty palveluntuottajaksi Kainuun alueen kotipalvelun tukipalveluihin. Jos asiakkaani toimintakyky on alentunut sairauden, vamman tai korkean iän vuoksi, hänellä on oikeus arvonlisäverottomaan avustajapalveluun. Tällöin tuntihinta on 24,20e / h. 

 

MYYNNISSÄ  RIIHINEUVOKSEN KOIVUNTUHKAUUTETTA 750ml:n PULLO 15e / kpl

 

KATSO KAIKKI HINNAT HINNASTO-SIVULTA! 

 

OTA YHTEYTTÄ: Silja Kilponen  040 5823506

Taustatietoa:

- Valmistuin lähihoitajaksi v. 2000 Kuhmossa.

  Olen käynyt Medi-Soundin äänimaljakoulutuksessa seuraavasti: 

- Syksyllä 2013 I-kurssin Oulussa, Sekä II ja III/IV- kurssit Helsingissä.

- Sointukylpyohjaaja-kurssin keväällä 2014 Oulussa.