ÄÄNIMALJAHIERONTA

Äänimaljahieronnassa asiakas on vaatteet päällään, tarvittaessa peitteen alla. Yleisemmin makuullaan hoitopöydällä, voidaan tehdä myös istuallaan mukavasti tuolissa (erityisryhmät). Hoidettavan ihmisen keholle asetetaan erikokoisia 12 metallin seoksesta tehtyjä maljoja, joita soittamalla saamme maljat värähtelemään ja tuottamaan erilaisia ääniä. Äänimaljahieroja voi soittaa myös gongia ja symbaaleja erilaisten hierontavaikutusten aikaan saamiseksi. On myös hoitoja, joissa soitetaan pelkästään kehon vieressä.

Ihmisen keho synkronisoituu sekä epäharmonisiin että harmonisiin ääniin. On tutkittu, että erityisillä hoitavilla, harmonisia ääniä tuottavilla maljoilla tehdyn äänihieronnan aikana aivosähkökäyrä laskee alfa-tasolle, unen ja valvetilan rajamaille - syvärentoutumisen tilaan. Silloin kehossamme erittyy hyvää oloa tuottavia välittäjäaineita, mm. oksitosiinia, endorfiinia ja serotoniinia.

Kehostamme noin 70% on vettä - vettä on myös jokaisessa solussasi. Ääni luo värähtelyitä, jotka siirtyvät syvemmälle koko kehon läpi. Hoitavien maljojen muodostamat ääniaallot antavat hierontaa yli 100 triljoonalle solulle! Äänimaljahieronta saavuttaa ihmisen kehosta myös ne alueet, joihin ei hierojan kädet yllä. Maljojen hellä sointi auttaa kehoamme palautumaan luonnollisesti terveempään olotilaan.

Hoidon aikana terveydellesi negatiiviset tunteet kuten stressi, hermostuneisuus, epävarmuus ja ahdistus saavat mahdollisuuden poistua kehostasi. Voit palata fyysiseen ja henkiseen tasapainon tilaan - harmoniaan.